BESKRIVELSE AV 14 BOENHETER OG PRISER I 2020 BONDEGÅRDSFERIE PÅ AARHOLT-TUNET.
Programmet er også inkludert i prisen.
Vi følger smitteverntiltakene.Vi har hatt så stor pågang på Bondegårdsferieukene at vi i år har åpnet to nye uker, uke 26 og 31.

BONDEGÅRDSFERIE 2020.

Vi gleder oss til å gjennomføre de flotte og minnerike bondegårdsferieukene. Vi følger smitteverntiltakene.

- På Aarholt-tunet bor familiene i egne boenheter med bad og kjøkkenkrok og ordner måltidene selv.

- I det omfattende bondegårdsferie-programmet vi har er det nødvendig at voksne og barn i samme familie er sammen både i aktiviteter og fritid.

- Vi har ekstra hånd-vaskestasjon ute.

- Stedet står tomt i 2 døgn før dere kommer /mellom hver bondegårdsferieuke.

- Bare de som er friske kan komme.


Ledig

Her er en oversikt over hva som på nåværende tidspunkt (4.juli) er ledig. Eller skal vi heller si FULLBOOKET. Også de ny-åpna ukene er lagt inn.

En kan sette seg på venteliste om ønsket boenhet i ønsket uke ikke er ledig. Ombooking er GRATIS om en må skyve på bondegårdsferieuka og om det er ledig.

uke 26;

sønd. 21.juni - fred. 26. juni 2020

Takk for en flott uke til alle dere som var her.

uke 27;

sønd. 28.juni - fred. 3. juli 2020

Takk for en flott uke til alle dere som var her.

uke 28;

sønd. 5. - fred. 10. juli 2020

Fullbooket

uke 29;

sønd. 12. - fred. 17. juli 2020

Fullbooket

uke 30;

sønd. 19. - fred. 24. juli 2020

Fullbooket

uke 31;

sønd. 26. - fred. 31. juli 2020

Fullbooket

-------

Bestilling gjøres ved å kontakte:

Aarholt-tunet v/Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt: tlf. 33 33 90 96

Hvis du mailer oss på oss@aarholt-tunet.no så sjekk at du får svar samme dag. Vi prøver å få sjekket mailer flere ganger hver dag.
Fortell oss gjerne i første mail hvilken boenhet og uke dere ønsker og gjerne også hvor mange dere er og alder på barna, (i tilfelle ønsket boenhet er opptatt kan vi komme med alternative forslag). Ved bestilling trenger vi også navn på dere alle, og en adresse.

Vi sender ut mail med leieavtale, brosjyre, velkomstbrev, smitteverntiltak og faktura ved bestilling. De som har bestilt i vinter får faktura med resten av beløpet noen uker før oppholdet.
Hjertelig velkommen både til gjester som har vært her før og til nye!

-------

Prisene nedenfor inkluderer leie av leilighet og alt aktivitetsprogram.

Programmet er for HELE familien, - hver dag på gården (se: "Om bondegårdsferie" i menyen til venstre). Det er selvhushold og mat kan lages på minikjøkken i leiligheten eller på grillen på tunet.
En familieuke starter søndag ettermiddag kl.17.00 og går over 5 døgn til fredag formiddag. Det er aktiviteter og program hver dag. Kortere opphold midt i en uke, har vi ikke ledig kapasitet til. Det er heller ikke anledning til å ha med egne dyr. Innemiljøet er dyrefritt pga. allergihensyn og i utemiljøet finnes dyra våre.

Ved avreise må boenheten være ryddet ordentlig og rengjort. Selve sluttrengjøringen kan bestilles for kr 600,-. Denne bestillingen gjøres før dere kommer eller senest ved ankomst. Når det er rent går Aarholt-tunet over med desinfisering.

Sengetøysett og håndkler kan også leies for kr 150,- + 30,- pr. sett. Eller dere tar med rent sengetøysett vasket på over 60 grader. Vi låner ut dyner og puter til ALLE. Ingen trenger å ta med egne dyner og puter.

HYTTER (3-7 soveplasser)

To stk. gamle nyrestaurerte tømmerhytter. Var opprinnelig et våningshus fra Lardal som vi saget i to, flyttet til gården og satt opp stokk for stokk i 1991/92.

Ca 24-32 m2 i grunnflate + halv annen etg. på 24 m2 gulvflate med skråtak.
1.etg.: Gang med kjøkkenkrok. Bad med dusj og toalett. Stue med sofa, spiseplass og mulig soveplass (bildet til venstre).

2.etg.: Bratt trapp opp til 2 små soverom/loft med 2+4 soveplasser (bilde til høyre).Pris kr 13.700,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet. (I hyttene kan to familier være sammen, men da kommer et tillegg på 30 % på ukesprisen for aktivitetsprogrammet for den andre familien).


LÅVE (2-4 sovepl)

Gammel låve fra 1885 hvor høyløe er blitt til forsamlingssal (amfi), fjøset og møkkakjelleren - til stuer, og låvegulvet til matsal. Restaurert i 1994-2008. Inneholder 5 stk. ettroms leiligheter med utgang til det fri.
* 2 stk. ettroms leiligheter i 2. etg. med utgang til svalegangen. Utsikt over gårdstun. 2-4 soveplasser, bl.a. i køye. Kjøkkenkrok og eget bad. Pris kr 10.600,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.

* 3 stk. ettromsleiligheter i 1. etg. på låven. Inngang fra østsiden (høyre side når du står på gårdsplassen og ser mot den gamle røde låven), 2-3 eller 2-4 soveplasser, kjøkkenkrok og eget bad. (Se to bilder like nedenfor.)
Pris kr 10.600,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.BRYGGERHUS

Bryggerhuset (venstre delen av det hvite huset) var gårdens gamle grovkjøkken for bla. kleskok, slakting og brygging. Den høyre delen er et tømmerhus fra Sandefjord som vi satte opp og restaurerte i 1991/92. Nyrestaurerte leiligheter i både 1. og 2.etg., skråtak i hele 2.etg.

1.etg. har i tillegg felles oppholdsrom for alle på gården i koselig stue med grue og bakerovn (som vi baker brød i en gang i løpet av uka).

* 1.etg. Lite soverom med 2-3 soveplasser, (to senger og overkøye). (se "Det gule rommet" i billedmenyen til høyre). Eget kjøkken i rom ved siden av. Bad. Pris kr 10.600,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.


* 1.etg. Soverom / stue med 3-5 soveplasser og bad (bildene over). Stort kjøkken i rom ved siden av. (Se åpen dør i bilde til høyre over.)
Pris kr 11.600,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.


* 2.etg.: "Forstue" med kjøkkenkrok, bad, 2 soverom med skråtak , totalt 4-8 soveplasser. Pris kr 13.600.- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet. (I denne leiligheten kan to familier være sammen, men da kommer et tillegg på 30 % på ukesprisen for aktivitetsprogrammet for den andre familien).* 2.etg.: Gang med dobbelseng/sovealkove, bad, stue-soverom og kjøkkenkrok i ett (se bildene over), + ett lite ekstra soverom. Tilsammen 3-5 soveplasser. Pris kr 12.600,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.

* 2.etg.: Gang med dobbelseng/sovealkove, bad, stue-soverom og kjøkkenkrok i ett, + ett lite ekstra soverom. Tilsammen 3-5 soveplasser. Pris kr 12.600,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.

STORT STABBUR (5-8 soveplasser).

Gammelt stabbur fra 1851 i to etasjer, som vi flyttet til gården fra Åssiden i Drammen 1989/90. Stabburet fikk vinteren 2007 to små soverom i 2. etg. med egne bad, 3 senger og 2 små hemser på hvert rom (bilde under til høyre). Samt en liten ettromsleilighet i 1. etg. med soveplasser, spiseplass og bad (bilde under til venstre). Totalt 5-8 ++ sovepl. Pris kr 15.200.- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet. (Her kan to familier være sammen, men da kommer et tillegg på 30 % på ukesprisen for aktivitetsprogrammet for den andre familien.)TUNSTABBUR.

Gammelt, lite, og svært koselig stabbur midt på tunet. Stabburet er i 1½.etg., nyrestaurert vinteren 2007 og i 2011 med nytt stort vindu på baksiden. (På "logotegningen" øverst til høyre på denne siden er Tunstabburet det nærmeste stabburet.)
Kjøkkenkrok, nytt bad under loftstrappa (sees på bildet under til venstre), 2-4 soveplasser på loft med skråtak (bildet under til høyre). Pris kr 11.200,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.På bildet under er Tunstabburet i midten og låven til høyre.Bondegårdsferie med aktivitetsprogram i Vestfold, Tegning: Inga-Hilde Breivik
Nyklekte kyllinger
Bøke-knopp i utvikling
Vertskapet på Aarholt-tunet bondegårdsferie; Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt tar imot på bondegårdsferie
En av våre kosne sauer er på bondegårdsferie hele året !
Når sauen er klippet blir ulla kardet og tovet, og vi lager nydelige ullbilder
Klatreveggen har tre vanskelighetsgrader
En av broene i Tarzanløypa på Aarholt-tunet
Det gule rommet i Bryggerhuset
Natt over tunet