Dagsarrangement for bedrifter, kommuner, kursgrupper, pensjonistgrupper, foreninger.....

Aarholt-tunet tar imot voksengrupper. Både til kurs og seminar og til opplevelser. Det kan være mye å se "igjen" for eldre mennesker som kanskje har hatt sin oppvekst på en gård i gamle dager. Å se hanen passe på hønene uten å miste oversikten over dem - kan være moro. Vi har opplevelsesfylt program i gamle tømmerhus med atmosfære. Særlig er det nye amfiet i den gamle låven spesielt godt egnet til foredrag, opplesning, lysbilder og koselig sang- og fortellerprogram.

På Aarholt-tunet kan vi ta imot fra 25 - 70 gjester for bespisning, kurs og/eller opplevelser. Prisen avtales ut fra hva slags måltider som bestilles, antall kurslokaler, program og hvor mange deltakere gruppa har.
Vi har alkoholfri profil, som en trygghet for de som er i krysspress.Vi har ledig kapasitet og kan ta imot dagsarrangement i vinterhalvåret; oktober, november, januar, februar, mars og april. (I sommerhalvåret er de fleste dagene booket allerede med leirskole og bondegårdsferie, men det går ann å spørre.)

Skrytealbum

“Vi er imponert og beundrer hva dere gir av dere selv. Hele rammen rundt arrangementet uttrykker en god atmosfære. Sjarmerende kurslokaler. Vi må også nevne utsøkt gourmet-bondegårdsmat...”

“Har hørt mye positivt om dette stedet fra før. Dette kan nå bekreftes. Takk for gjestfrihet og trivelig opphold her på Aarholt-tunet.”


“En stjerneklar før-adventstund var rammen rundt vår samling. Faklene brant vennlig imot oss og i Bryggerhuset luktet det gløgg. Brøddeigen og julekakedeigen ble eltet av flittige hender.

Svein gav oss et godt innblikk i bakerovnens hemmeligheter før vi til slutt fikk smake det deilige brødet...”

Aarholt-tunet Gjestegård
Tegning: Inga-Hilde Breivik
Ingfrid og Svein på Aarholt-tunet
Ingfrid og Svein er eiere og drivere
innkjørselen_til_Aarholt-tunet
Innkjørselen til Aarholt-tunet
muren_i_amfiet
Muren i amfiet
amfiet_pa_laven
Amfiet på låven
bokeknopp
Bøke-knopp i utvikling
natt_over_tunet
Natt over tunet
det_gule_rommet
Det gule rommet i Bryggerhuset
team_building
Fra en av aktivitetene på teambuilding
stua_i_gamle_fjoset
Stua i det gamle fjøset
lefser
Lefser med spekematfyll
bordet_er_dekket
Bordet er dekket