PREP-kurs på Aarholt-tunet. PÅMELDING, DATOER, PRIS, INFO:

Hjertelig velkommen på Prep-kurs ! Til en påmelding trenger vi navn på begge i parforholdet, adresse, telefonnummer og epost. Og vi må vite hvilket prisalternativ dere ønsker.

Dette kan mailes til samlivskurs@aarholt-tunet.no eller ringes inn til
tlf.nr. 33 33 90 96.
Vi svarer gjerne på spørsmål dere måtte ha.


Datoer:

1. - 3. februar 2019

- ledige plasser

8.- 10. mars 2019

- ledige plasser

15. - 17. november 2019

- ledige plasserPris for TO stykker (ett par) i 2 DØGN (3 DAGER) med fullt KURS, opphold og mat.

- Med overnatting: kr 7.300,- pr par Helgekurs; fred. kveld kl 18.30 til sønd. kl 15.30 Alt inkluert ! (Inkluderer kurspris, kursbøker, fullpensjon og 2 overnattinger på rom med eget bad fra fred.-sønd.)

- Uten overnatting: kr 5.800,- pr. par Helgekurs; fred. 18.30-22.00, lørd. 09.15-18.00 og søndag 09.15-15.30 (Inkluderer kurspris, kursbøker, kveldsmat fredag, lunsj og kaffemåltider lørd. og sønd.)

Antall deltakere: Opptil ca 15 par pr. kurs.
Avlysning: Nei, vi har til nå ikke avlyst et eneste Prep-kurs siden vi begynte i 2001. Og vi har hatt over 1500 par på kursene våre.


Betingelser

På grunn av stor pågang til disse samlivskursene, er det bindende påmelding med forhåndsinnbetaling senest 4 uker i forveien. Brev/mail med giro sendes ut etter påmelding.
Par som melder seg på rett før kursstart setter inn penger på oppgitt konto og tar med kvittering, eller tar med kontanter da stedet ikke har kortautomat.

Arrangører er Aarholt-tunet Gjestegård og organisasjonen "Voksne for barn". Kursprisen er sponset av "Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet", og av arrangørstedet Aarholt-tunet Gjestegård.

Ved betalingsoppstykking, kan dere gjøre avtale om å betale i månedlige rater før kurset.


Avbestilling

Reservert plass som man ikke ønsker å benytte må avbestilles senest 4 uker før kursstart. Dette kan gjøres f.eks. på mail, slik at avbestillingen kan bekreftes mottatt av kursledelsen.

Dere kan fritt melde dere av kurset inntil 4 uker før kursstart uten kostnad og evt. innbetalt beløp refunderes.
Ved avmelding inntil 3 uker før, refunderes 75 %. Inntil 2 uker før refunderes 50 %. Inntil 1 uke før refunderes 25%. Ved avbestilling i løpet av siste uke refunderes ingenting av beløpet.

Ved sykdomsforfall kan muligens egen reiseforsikring dekke utgiftene (vanligvis mot legeattest). Konferer med forsikringsselskapet deres.

Overflytting til senere kurs kan gjøres inntil 14 dager før kursstart – mot et flyttegebyr på 10 % av totalen.

Flere overflyttinger er mulig, men avbestilles kurset etter overflytting forfaller hele beløpet til betaling.


Tidspunkter for selve kurset.

På Aarholt-tunet Gjestegård holdes PREP-kurset som et helgekurs over TO døgn, TRE dager. Ankomst og innsjekking med kjeks og kaffe fredag kveld fra kl.18.00. Selve kurset går fra kl.18.30 til kl. 22.00 (inkludert i tiden er et suppe-måltid med brød). Lørdag fra kl 09.15 og fram til ca. kl.18.00. (inkl. i tiden er kaffemåltider og lunsj). Søndag fra kl. 09.15 fram til ca. kl.15.30. (inkludert i tiden er kaffemåltider og lunsj). De som overnatter får i tillegg frokoster og middag.
Parene kan velge om de vil bo på stedet eller bo hjemme. En får med seg samme kursinnhold, men fordelen ved å bo på stedet er blant annet ro til å "være" i kurset med hele seg uten forstyrrelser fra barn, telefon, andre gjøremål. Dessuten er prisforskjellen nokså liten (1500,- for to overnattinger m/frokost samt middag lørd. kveld.)
Par som bor hjemme kan velge om de vil bestille middag lørdag kveld - og det gjøres etter at de er kommet hit.


Reisemåte for de med lengst vei

Fly, jerbaneVi har deltakere fra hele landet på hvert kurs. Det går fly fra endel flyplasser i landet til Sandefjord-Torp kun 18 km. unna. Derfra i taxi el. leiebil. Det blir litt langt å lande på Gardermoen og derfra 2 timer med bil eller tog til Stokke jernbane (10 km fra Aarholt-tunet) eller til Tønsberg jernbane (16 km) og derfra med buss eller drosje til oss.

Med bil På høyde med Tønsberg, ca 7 km. vest for E-18. Se nedenfor om nødvendigheten av kart og GPS-begrensninger.

Forskjellige reisetider med bil:

Kart

For å finne fram, sender vi alltid ut kart. Husk å få det med på turen. Det kan skrives ut fra venstremenyen under KONTAKT INFO. Mange GPS har ikke registrert korrekt innkjøring til Årholtveien (fordi den er privat), og de er derfor uegnet å bruke for å finne helt fram til oss. Kartet vårt, eller veibeskriven vi har laget, må brukes i tillegg!


Materiell

Noen par liker å forberede seg. Kurset er bygget på ”Samlivsboken” (Damm forlag). En av bokklubbene har den også. Vi henviser i løpet av kurset også til boken ”Kjærlighetens fem språk” av Gary Chapman. Inkludert i kurset er en arbeidsbok til hver person som inneholder øvelser, oppgaver og ”resyme” av det som blir sagt. Men det er ingen forutsetning å forberede seg. Bare vær "litt" uthvilt.


Modum Bad

Kursopplegget er oversatt og tilpasset norske forhold av ”Modum Bads Senter for familie og samliv" Kursene på Aarholt-tunet er også subisidert av Bufdir. via arrangør Org. Voksne for Barn.Ha med

Penn, toalettsaker, klær og skotøy for korte skogsturer.
Dere får oppredde senger med håndkler, kluter og såpe.Diett

Ved spesielle matallergier, kan det med fordel has med egen mat, f.eks brød ved glutenallergi hvis du ikke kan ha hva som helst av glutenfritt.

Vi ønsker uansett å få info en uke i forveien om vi skal ta hensyn til spesielle dietter.


Mobilbruk

Det er ikke alle steder på Gjestegården at det er like god mobil-dekning for utgående samtaler. Så det er lurt å beregne minimalt med ringing. Vi har trådløst internett som er åpent.Aarholt-tunet Gjestegård, hvor samlivskursene holdes
Aarholt-tunet Gjestegård
Foredragsholdere på samlivskursene
Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt er forelesere på samlivskursene
samlivskursene blir holdt i Stokke, Vestfold
Innkjørselen til Aarholt-tunet
fronten i foredragssalen på samlivskursene
Muren i amfiet
Samlivskurset blir holdt i foredragssalen
Amfiet på låven
bokeknopp
Bøke-knopp i utvikling
natt_over_tunet
Natt over tunet
det_gule_rommet
Det gule rommet i Bryggerhuset
Samlivskurset handler om å bygge et team
Det er dere to som kommuniserer, ikke gruppe eller terapi
stua_i_gamle_fjoset
Stua i det gamle fjøset
lefser
Lefser med spekematfyll
Også på samlivskurs blir man sulten
Bordet er dekket